Header Datadump 2019

Laatste plekken voor de Datadump

Leestijd: < 1 minuut

Ruim een maand geleden is de inschrijving voor de Datadump 2019 geopend. Sindsdien zijn er veel inschrijvingen geweest en zitten we als resultaat daarvan bijna vol. Mocht je alsnog mee willen doen zorg er dan voor dat je je snel inschrijft!

Ben je nog niet bekend met de Datadump? Deze dag is een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen met een achtergrond in data. Met deze groep mensen ga je aan de slag met het visualiseren van een uitgebreide dataset. De details van deze dataset worden pas op het laatste moment bekend gemaakt zodat iedereen hetzelfde vertrekpunt heeft. Vervolgens kun je zelf bepalen wat je met de dataset gaat doen of welke tooling je gebruikt. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

Gedurende de dag zijn er korte presentaties over diverse onderwerpen, leer je nieuwe mensen kennen en kun je van elkaar leren. Uiteindelijk sluiten we de dag af met een presentatie van de resultaten. Lijkt dit je interessant? Schrijf je dan snel in!


Ben je enthousiast over de blogs van Datadump en wil je eenvoudig op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Twitter, LinkedIn, RSS, schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven, of voeg onze auteurs Joost en Dennis toe aan je netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *