Transformation Tuesday

Leestijd: < 1 minuut
transformation tuesday

Als warming-up voor de eerste Datadump zijn we gestart met een aantal voorbereidingsopdrachten. Het doel van deze opdrachten was om de deelnemers een idee te geven van wat men tijdens de Datadump kon verwachten. Daarnaast waren dit mooie momenten om eens creatief met data aan de slag te gaan en om eens nieuwe dingen uit te proberen die men anders in de praktijk niet zo snel zou gebruiken. Geïnspireerd door de concepten van Make-Over Monday en Storytelling With Data hebben wij daarom de zogenaamde Transformation Tuesday opdrachten bedacht.

Na de eerste Datadump leek het ons een goed idee om deze opdrachten voort te zetten door iedere eerste dinsdag van de maand een nieuwe opdracht te introduceren. Het doel van iedere opdracht is daarbij om iedere maand iets nieuws te leren, iets nieuws uit te proberen of om eens op een creatieve manier met data aan de slag te gaan.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze opdrachten? Meld je dan hieronder aan om maandelijks op de hoogte gehouden te worden van een nieuwe opdracht. De inzendingen van iedere maand worden gepost op onze blog.


Aanmeldformulier

* indicates required
Geïnteresseerd in