TravelTime Header

TravelTime

Leestijd: < 1 minuut

Deze week kwam ik een leuke website tegen die ik wilde delen. Het gaat om de dienst TravelTime. Wat je met deze dienst kunt doen is op een geografische kaart tonen hoe ver je komt in bijvoorbeeld 30 minuten wandelen of fietsen. Door meerdere van deze overzichten over elkaar heen te leggen krijg je al snel indrukwekkende overzichten. Zo kun je bijvoorbeeld een beeld krijgen hoe ver je kunt komen met de fiets in 30, 45 en 60 minuten:

TravelTime - Reisafstanden

Een andere, meer functionele, toepassing is het vinden van een geschikte locatie om af te spreken met vrieden. Wanneer iedereen met de auto komt, is het vinden van een locatie in het midden misschien helemaal niet zo’n gek idee:

TravelTime - Voorstel hardlopen

Al met al is TravelTime een leuke tool om even mee te spelen en in mijn geval heb ik hem ook al direct gebruikt om een volgende afspraak te plannen!


Ben je enthousiast over de blogs van Datadump en wil je eenvoudig op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan via Twitter, LinkedIn, RSS, schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven, of voeg onze auteurs Joost en Dennis toe aan je netwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *