Header Datadump 2019

Nog maar 2 weken tot de Datadump

Leestijd: < 1 minuut

Over twee weken is het zover! Op 19 oktober organiseren we de Datadump 2019. Heb je je nog niet aangemeld? Schrijf je hieronder dan gratis in. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar!

Wat is de Datadump?

De Datadump is een dag waarin data enthousiastelingen bij elkaar komen en een probleemstelling met een dataset voorgeschoteld krijgen. Aan het begin van deze dag krijg je de opdracht om aan de hand van de probleemstelling de dataset te analyseren, deze analyses te visualiseren en aan het einde van de dag te presenteren. De details van deze dataset worden pas op het laatste moment bekend gemaakt zodat iedereen hetzelfde vertrekpunt heeft. Vervolgens kun je zelf bepalen wat je met de dataset gaat doen of welke tooling je gebruikt. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten.

Wil je je verdiepen in data analyse? Wil je een nieuwe visualisatietool uitproberen? Wil je eens aan de slag met data storytelling? Of wil je nieuwe mensen leren kennen met een achtergrond in data? Tijdens deze dag kun je je kennis verdiepen of verbreden en ervaring op doen met een concrete case in een informele setting. Leren door te doen!

Inschrijven

Lijkt het je leuk om hier bij aanwezig te zijn? Schrijf je dan hieronder gratis in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *